Despre mine

    Sa scriu cum ma văd prietenele mele sau cum ma văd eu?   Având in vedere ca mai bine de 1 an am devenit mama unei fetițe minunate, Maia Stefania.  Ma bucur din plin de aceasta aventura de mămica asumată, devotată, și sunt recunoscătoare pentru ca ii pot fi alături fetiței mele.
     Fac tot posibilul sa ma mențin puternica, jovială, sănătoasă, antrenata in acest rol important al vieții mele.
    Înainte de a deveni mama, ma tinea ocupată pictura, yoga, devorarea cărților,  și încă o fac, pentru ca e modul de a ma inspira, de a trai simplu și creativ.
      Și ca sa închei cu descrierile primite de la prietenele mele, cărora le mulțumesc! Așadar sunt: O sursa de amuzament și inspirație, “fucking amazing”, creativa, emotiva, buna la suflet, suflet plin de caldura. Dar nu ar fi zis una ca sunt și o femeie serioasă și responsabila! :))    
    In concluzie, aici ma vei gasi in mai multe ipostaze, pe care ti le voi impartasi. Vei afla despre viata de artist, yoga, despre ritualuri de feminitate, despre educatia copilului, activitati creative. Te invit in viața mea de femeie și mama, sa ne inspiram, sa radem, sa ne distram, sa ne îmbrățișăm, sa fim propriile creatoare a vieții noastre.
       Va imbratisez cu drag! Gina M.